Priser och fakturering

Kontakta mig för en offert. Jag fakturerar via Frilans finans.

Priser

Textredigering och skrivcoachning
Jag debiterar per timme för textredigering och skrivcoachning. Hur lång tid en text tar att korrekturläsa eller textredigera beror både på textens längd/omfattning samt layout och på hur mycket i texten som behöver ändras, det vill säga hur mycket arbete som krävs för att korrigera texten. Det är därför svårt att ge en prisuppgift på korrekturläsning och textredigering. Skicka hela eller delar av din text till mig så återkommer jag till dig med en bedömning av hur lång tid som går åt och hur mycket det kommer att kosta.

Klarspråksutbildning
I priset för en klarspråksutbildning ingår tre och en halv timmes utbildning samt min förberedelsetid då jag går igenom några av ditt företags texter för att kunna anpassa utbildningen efter ert behov. Kontakta mig för prisuppgift.

I priset ingår avgiften jag betalar till Frilans finans för hantering av fakturan.

Fakturering

Jag använder Frilans finans för fakturering.

%d bloggare gillar detta: