Referenser

Sanna Rosell

Destinationsutvecklare, Örebrokompaniet

”Jag jobbade som kommunikatör tillsammans med Jessica på Regional utveckling, Region Örebro län, under 2018 och 2019. Jessica är en erfaren och skicklig kommunikatör med spetskompetens inom klarspråk, korrekturläsning och textbearbetning. Hon håller väldigt hög kvalitet i sin ämneskunskap och är alltid pigg på att dela med sig av sin kunskap, samtidigt som hon är nyfiken på att utvecklas och snabbt och gärna tar till sig ny information inom sina områden. Som kollega är Jessica oerhört hjälpsam, härlig, trygg och pålitlig. Hon har förmågan att både se helheten som slutresultat och detaljerna på vägen mot målet.”

Skicka mejl till Sanna Rosell

Ola Ström

Utvecklingsledare, Region Örebro län

”Jag var med och rekryterade Jessica som kommunikatör vid Regional utveckling inom Region Örebro län, utifrån ett hundratal sökande. Jag har varit verksam som chef både vid dagstidning och inom kommunikation, och kan säga att personer som Jessica inte växer på träd. Oerhört språksäker och en stor tillgång vid textgranskning och korrekturläsning. Dessutom duktig på fotografi och film. Bra bredd i sitt kunnande om strategisk kommunikation och van att jobba med olikartade projekt. Noggrann med både kvalitet och leveranstider samt dessutom en mycket trevlig person. Rekommenderas!”

Skicka mejl till Ola Ström

Katarina Bååth

Tidigare utvecklingsledare, energikontoret Region Örebro län

”Jessica var min praktikant en period under våren 2016 när jag arbetade som utvecklingsledare på energikontoret Region Örebro län. Jessica är en mycket skicklig skribent som behärskar allt från rapportskrivning och redaktionellt skrivande till förädling och korrekturläsning av andras texter. Hon har också stor kunskap inom såväl operativ som strategisk kommunikation. Som praktikant arbetade hon bland annat med att ta fram en strategi för sociala medier och med att ta foton till vår bildbank. Hon har stor kompetens och en trevlig personlighet.”

Skicka mejl till Katarina Bååth

Lillan Hedlund

Chefredaktör, Länstidningen Södertälje

”Under sin tid som journalist på Länstidningen i Södertälje ingick Jessica i tidningens grupp för språkvård. Genom sina gedigna kunskaper på området var det värdefullt med hennes korrekturläsning av det redaktionella innehållet både i tidningen och på vår sajt. Jessica arbetade dessutom proaktivt genom att förekomma med utskick av språkvård inför tillfällen/högtider där hon vis av erfarenhet visste att språkfel skulle kunna uppkomma. Genom sitt brinnande intresse för språket medverkade hon till att säkerställa att vi som mediehus föregick med gott exempel både kring korrekt stavning och språkbruk i vårt journalistiska innehåll.”

Skicka mejl till Lillan Hedlund


Vill du anlita mig?


%d bloggare gillar detta: