Skrivcoachning

Vill du utveckla ditt skrivande i jobbet och nå fram till din målgrupp bättre?
Jag kan hjälpa dig!

Vad?

Jag hjälper dig utveckla ditt professionella skrivande genom att gå igenom dina texter och komma med konstruktiv återkoppling på vad du kan förbättra.

Varför?

Genom att låta mig coacha dig kan du lära dig mer om ditt eget sätt att skriva och vad du kan förbättra. Resultaten kan vara att du blir bättre på att nå fram till din målgrupp eller ökar trovärdigheten för ditt företag. Om du känner dig osäker på att skriva i tjänsten kan skrivcoachning också vara ett sätt för dig att bli mer självsäker.

Hur?

Vi träffas och diskuterar vad du vill uppnå med skrivcoachningen. Därefter går jag igenom några av dina texter och bildar mig en uppfattning om ditt sätt att skriva. Sen återkommer jag med tips och råd på hur du kan förbättra ditt skrivande för att nå din målgrupp och på så sätt uppnå de resultat du önskar. Det kan handla om rena språktips, tilltal till läsaren, urval av innehåll eller disposition av texten.

Om du önskar kan vi fortsätta coachningen så att du skickar texter löpande så jag kan följa din utveckling och hjälpa dig komma vidare ännu mer i ditt skrivande.

När?

Hur ofta vi har kontakt bestämmer du, men jag rekommenderar att det inte blir för sällan. Det är bra om vi genomför skrivcoachningen en gång i veckan eller varannan vecka för att du ska arbeta intensivt med ditt skrivande.

Var?

Skrivcoachning går att genomföra på distans, men om du vill träffas för att diskutera dina texter bör det vara i Örebroområdet. Vi kan då träffas på din arbetsplats eller på en annan plats som du väljer, exempelvis på biblioteket eller på ett kafé. Det viktiga är att vi kan diskutera din text i lugn och ro utan att bli störda.

%d bloggare gillar detta: