Tjänster

Korrekturläsning, skrivcoachning eller utbildning i klarspråk?
Vad du eller ditt företag än behöver inom språktjänster kan jag hjälpa till!

Varför?

När ditt företag använder ett korrekt och tydligt språk minskar risken för missförstånd. Din verksamhet framstår som transparent, pålitlig och trovärdig om alla förstår det ni vill kommunicera.

Vem?

Jag riktar mig till såväl företag och arbetsgrupper som enskilda personer som vill utveckla sitt skrivande i jobbet.

Vad?

Jag erbjuder klarspråksutbildning, textredigering och skrivcoachning. Klicka på någon av rubrikerna för att läsa mer.

  • Klarspråksutbildning
    Klarspråk är ett vårdat, enkelt och begripligt språk och är lagstadgat för offentliga verksamheter sedan 2009. Men även privata verksamheter vinner på att skriva klarspråk. Om ditt företag vill nå ut till era kunder bättre, låt mig lära er skriva klarspråk!
  • Textredigering
    Textredigering kan göras i fyra olika nivåer beroende på vilket behov du har för just din text. Läs mer om de olika nivåerna genom att klicka på rubriken ovan.
  • Skrivcoachning
    Vid skrivcoachningen fördjupar jag mig i ditt skrivande i stort och läser flera av dina texter för att bilda mig en uppfattning om ditt sätt att skriva. Sen återkommer jag med tips och råd om hur du kan förbättra ditt skrivande generellt för att bättre nå din målgrupp och på så sätt uppnå de resultat du önskar.

Hur?

Läs mer om mina tjänster genom att klicka på någon av rubrikerna ovan eller kontakta mig om du har några frågor.

När?

När du bestämt dig för att anlita mig bestämmer vi tillsammans hur tidsplanen ser ut. Gäller det korrekturläsning eller textredigering sätter vi upp en deadline för när arbetet ska vara klart. Om du vill ha skrivcoachning är det du som bestämmer omfattning och frekvens. Vill ditt företag anlita mig för klarspråksutbildning bestämmer vi tillsammans en dag och tid som passar.

Var?

Korrekturläsning och textredigering av din text kan jag utföra på distans och vi behöver inte träffas om du inte vill det. Skrivcoachning går också att genomföra på distans, men om du vill träffas för att diskutera dina texter bör det vara i Örebroområdet. Även klarspråksutbildning genomför jag inom Örebro län och endast i enstaka fall utanför länet.

%d bloggare gillar detta: